WP_20160209_09_38_45_Pro

Obzirom da nastavak proljetnog dijela Premijer lige BiH, sezona 2015/2016 počinje 27.02.2016. godine, uposlenici JU  “Gradski stadion Tušanj”  Tuzla su započeli radove na sanaciji glavnog terena stadiona “Tušanj”, tačnije mijenjanje busjenova oštečenih dijelova glavnog terena.

Kako je N/FS BiH produžio jesenji dio sezone te nismo bili u mogućnosti pristupiti radovima u vrijeme predviđeno za takvu vrstu sanacije i naravno vremenskim uslovima koji prethode tom periodu, radove smo prolongirali i glavni travnjak će biti spreman za početak proljetnog dijela prvenstva.

Busjenovanje oštečenih prostora na travnjaku je završeno i urađen je veliki broj poslova koji zahtjevaju maksimalnu aktivnost menadžmenta Ustanove i ljudi koji odrađuju te poslove. Možemo reći da su uposlenici Ustanove u stalnoj mobilizaciji kako bi igračima seniorima FK “Sloboda” Tuzla i polaznicima Omladinskog pogona FK “Sloboda 1919” Tuzla omogućili optimalne uslove za realizaciju velikog broja trenažnog procesa i odigravanje utakmica , kako na glavnom terenu tako i na pomoćnim terenima stadiona “Tušanj”.

CategoryVijesti
Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla