Stadion Tušanj 1

Protekli vikend je bio vrlo uspješan za tuzlanski fudbal, naime FK “Tuzla City” kao domaćin protiv FK “Mladosti” Doboj Kakanj osvojili su sva tri boda, dok je FK “Sloboda” Tuzla u Tuzlu donijela bod sa izuzetno teškog gostovanja kod starih rivala FK “Željezničar” Sarajevo.

Iz gore navedenog možemo pretpostaviti i biti optimistični kada je u pitanju utakmica sa NK “Zrinjski” Mostar koji dolazi na megdan crveno – crnim mladićima.

Utakmica je zakazana za subotu 28.11.2020. godine u 13:00h na glavnom terenu stadiona JU “Gradski stadion Tušanj” u Tuzli.

Menadžment Ustanove u saradnji sam stručnim štabom FK “Sloboda” Tuzla nastoji održati teren na optimalnoj razini, obzirom da vremenske prilike ne idu u prilog. Svjesni smo da su svi sportski tereni u BiH na kojima se igraju utakmice M:tel Premijer lige BiH, u ovom periodu ugroženi i u lošem stanju, ali ćemo učiniti sve u skladu sa našim mogućnostima da stvorimo dobre uslove igračima kako bi nastavili pozitivnu priču iz Sarajeva.

JU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla kao i do sada, prati naredbe i mjere nadležnih institucija povodom pandemije koronavirusa COVID 19 te ih sprovodi onako kako nalaže N/FS BiH.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla