Stadion Tušanj 1

Obzirom da je sezona 2021/2022 M:tel Premijer lige BiH startala 16.07.2021. godine te su se u 6. kola na glavnom terenu JU “Gradski stadion Tušanj” u Tuzli odigrale 6 zvaničnih utakmica u kojima je na Tušnju ostalo 7 bodova – FK “Sloboda” Tuzla, odnosno 6 bodova – FK “Tuzla City”. Odličan start tuzlanski premijerligaša u novoj takmičarskoj sezoni i iskreno se nadamo da će stadion “Tušanj” biti sretan našim korisnicima i da će što više bodova ostati na “Tušnju”.

Menadžment JU “Gradski stadion Tušanj” i uposlenici su nastojali održati teren u optimalnom stanju i pored velikih temperatura koje su zadesile naš Grad travnjak na glavnom terenu se zeleni.

Nastojali smo pored glavnog travnjaka i atletske staze, poboljšati uslove u popratnim sportskim objektima, koje za vrijeme utakmice koriste službena lica, TV ekipe i naši vjerni gledaci. Što je naš primarni zadatak, na usluzi  smo našim korisnicima u smislu osposobljavanja, održavanja i stvaranja adekvatnih uslova za odigravanje zvaničnih utakmica i takmičenja na nivou BiH.

CategoryVijesti
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla