stadion_trava_crta

Srijeda 11.05.2016. godine u 20.00h na glavnom terenu JU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla će se odigrati prva finalna utakmica Kup-a BiH u nogometu između FK “Sloboda” Tuzla i FK “Radnik” Bijeljina. Ove sezone bilo je mnogo odlučujućih utakmica za “Slobodu”, ali utakmica u srijedu je nešto konkretno borba za trofej, nema kalkulacija i pretpostavki.

Akteri i jedne i druge ekipe će imati optimalne uslove da prikažu najbolju igru u kojoj će, nadamo se, Sloboda ubjedljivo pobjediti. JU “Gradski stadion Tušanj” će učiniti sve kako bi tuzlanski fudbaleri donijeli jedan trofej u Tuzlu i obradovali sve građane Tuzle pa i šire. Obzirom da je utakmica zakazana za period od 20.00h Ustanova u saradnji sa Gradskom Upravom je obezbjedila uslove igranja noćnog termina, reflektori će biti u funkciji i zadovoljavat će sve kriterije za odigravanje utakmice i direktan prenos iste.

S tim u vezi pozivamo navijače da dođu u srijedu u što većem broju na stadion “Tušanj” i podrže Upravu, stručni štab ali najprije igrače koji su podnijeli najveći teret sezone 2015/2016.

Pano Kup Utakmice Sloboda vs Radnik

Čekamo vas . . . vidimo se

CategoryVijesti
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla