athletic-field-1867053_1280-e1522839673631

Odlukom Gradskog Vijeća Grada Tuzla prioritet u korištenju sportskih terena JU „Gradski stadion Tušanj“ Tuzla imaju FK „Sloboda“ Tuzla i AK „Sloboda – Tehnograd“ Tuzla te na zahtjev istih i zbog trenutne pandemije koronavirus (COVID19) koja je zahvatila državu cijenjene korisnike atletske staze JU „Gradski stadion Tušanj“ Tuzla obavještavamo slijedeće:

Termini u kojima se može koristiti atletska staza su:

  •  7.00h – 10.00h u jutarnjim satima i 19.00h – 21.00h u večernjim satima

Jutarnji termini za korištenje atletske staze su namjenjeni organizovanim sportskim kolektivima i ugovornim organima. Ustanova zadržava pravo izmjene termina prema primarnim korisnicima.

U dane odigravanja prvenstvenih utakmica i atletskih takmičenja atletska staza neće biti u upotrebi za korisnike i rekreativce.

NAPOMENA:

Molimo korisnike atletske staze, rekreativce i građane koji žele da svoje sportsko – fizičke aktivnosti upražnjavaju na stadinu Tušanj da se pridržavaju uputa Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Federacije BiH te Pravilnika o ponašanju i kućnom redu JU „Gradski stadion Tušanj“ Tuzla.

Za organizovanje posebnih programa za održavanje trenažnog procesa u svrhu sticanja optimalne fizičke spreme, korisnici (klubovi) su dužni zahtjeve i planirane termine za održavanje istih, dostaviti u službene prostorije JU „Gradski stadion Tušanj“ Tuzla ili na mail jugstuzla@yahoo.com.

Hvala Vam na razumjevanju!

CategoryVijesti
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla