WP_20160701_08_52_23_Pro

U subotu je već IV kolo BH Telecom Premijer lige BiH u kojem će snage na glavnom terenu JU “Gradski stadion Tušanj” odmjeriti stari rivali FK “Sloboda” Tuzla i FK “Velež” Mostar, utakmica je zakazana za noćni termin, pa će ljubitelji crveno crnih svoje momke moći pratiti u subotu 10.08.2019. u terminu od 21.00h.

Iskreno se nadamo lijepom vremenu i dobrim uslovima akterima subotnjeg sraza. Uposlenici JU “Gradski stadion Tušanj” će dati sve od sebe kako bi fudbalerima obezbjedili optimalne uslove za prikazivanje dobre igre u kojoj će bodovi ostati na Tušnju.

Obzirom da i ove godine domaće utakmice na glavnom terenu stadiona Tušanj igra i FK “Tuzla City”, glavni teren je svake subote opterećen odigravanjem prvenstvene utakmice, stručni štab i FK “Sloboda” Tuzla i FK “Tuzla City” zasad “čuvaju” glavni teren i trenažne procese rade van Tušnja, što je za svaku pohvalu.

Kako se u dosadašnjem dijelu sezone 2019/2020 pokazalo Tušanj je bio neugodan domaćin svim gostima, obzirom da su domaći fudbaleri prikazali vrlo dobru igru i u 4 kola većina bodova je ostala na Tušnju.

CategoryVijesti
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla