viber_image_2023-09-11_09-20-25-135

U subotu i nedelju, 22.06. i 23.06.2024. godine zakazano je državno prvenstvo u atletici za juniore/ke. Organizator takmičenja AK “Sloboda Tehnograd” Tuzla i pored poteškoća sa oštećenoj atletskom stazom uspijeva dobiti organizaciju značajnih sportskih takmičenja te nastoji takmičarima u atletici obezbjediti što veći broj nastupa kako bi dizali svoje forme i ostvarili zapažene rezultate.

JU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla kroz svoju djelatnost nastoji polaznicima i predstavnicima AK “Sloboda Tehnograd” omogućiti što bolje uslove kako bi spremni dočekali naporna i zahtjevna takmičenja. Obzirom da su investitori i da imaju ingerencije za uticaj prema izvođačima radova, u dogovoru smo sa predstavnicima NS BiH i blizu smo sprovođenja procedure u vezi saniranja kanalica za odvodnju vode i oštećenja na atletskoj stazi. Iskreno se nadamo da će to biti što prije i da ćemo sa našom atletskom stazom biti konkurentni za međunarodna takmičenja u atletici.

Takmičarima u subotu i nedelju želimo lijepo vrijeme, lake noge i vjetar u leđa, da ostvare što bolje, željene rezultate.

CategoryVijesti
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla