WP_20160923_11_49_27_Pro

Od 15.09.2018. godine i utakmice između FK “Sloboda” i NK “Čelik” iz Zenice glavni teren stadiona Tušanj trpi velika opterečenja. Moramo uzeti u obzir i činjenicu da je počelo i takmičenje za Kup Bosne i Hercegovine i na ubrzana kola BH Telecom premijer lige BiH, utakmice na glavnom terenu se igraju srijeda/subota te se svakodnevno odvija trenažni proces prvog tima FK “Sloboda”.

Za naredni period, tačnije 14 dana, očekuju nas 4 utakmice i to srijeda 16.09.2018. FK “Tuzla City” i FK “Krupa”, subota 29.09.2018., godine FK “Tuzla City” i NK “Zrinjski” te srijeda 03.10.2018. godine kada se nastavlja takmičenje u Kupu BiH i subota 06.10.2018. godine kada je FK “Sloboda” domaćin FK “Zvijezda 09” iz Bijeljine.

Iskreno se nadamo da neće biti vremenskih neprilika i da će vrijeme dozvoljavati sanaciju i sitne popravke glavnog terena stadiona “Tušanj” kako bi obje ekipe imale optimalne uslove za odigravanje gore navedenih utakmica.

Uposlenici JU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla će učiniti sve u skladu sa svojim mogućnostima da obezbjedi dobre uslove igračima i otkloni nedostatke koje će u datom momentu teren pružiti. Dosada se nismo susretali sa ovako velikim brojem utakmica, ali uz dobru organizaciju ćemo nastojati da pružimo svim primarnim korisnicima uslove za prikazivanje dobrih igara.

Nadu nam ulijevaju dobre igre i FK “Sloboda” i FK “Tuzla City”, pa se nadamo i punim tribinama za naredni period i velikoj podršci akterima na terenu.

CategoryVijesti
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla