WP_20160318_12_58_09_Pro

Tokom čitave sedmice uposlenici JU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla su sve svoje aktivnosti usmjerili prema pripremi glavnog terena stadiona “Tušanj”.

Aktivnosti koje su realizovane tokom pripreme se odnose na  vraćanje busjenja, valjanje i košnju travnate površine, a sve u cilju obezbjeđivanja što boljih uslova za igru našim  fudbalerima.

U sprezi sa MUP TK-a, a sve u cilju zadovoljavanja potreba za gostujuće navijače, JU “Gradski stadion Tušanj” je na zapadnoj tribini, tačnije ulaz “D” poduzela sve mjere kako se ne bi ponovile nepotrebne nemile scene sa kup utakmice sa FK “Sarajevo”.

Na kraju potrebno je istači i odličnu saradnju sa stručnim štabom FK “Sloboda” Tuzla, koji su trenažne procese odrađivali na sekundarnim sportskim terenima sa prirodnom travom i na taj način direktno učestvovali u čuvanju travnate površine glavnog terena stadiona “Tušanj”, a sve u cilju omogućavanja igračima optimalne uslove za igru.

Utakmica sa FK “Želejzničar” Sarajevo je najavljena za dan 19.03.2016. godine (subota) u 15.00h, nadamo se velikom broju navijača našeg voljenog Kluba.

Dobro došli!

CategoryVijesti
Logo_footer   

Podržano od RTV7 Tuzla